Kai Jarre er en erfaren ringrev i restaurantbransjen. Han var med å starte populære Beach Club på Aker Brygge og er medeier i mexe-restauranten Mucho Mas på Grünerløkka. Nå er Jarre også medeier i nyåpnede Funkis Diner & Sportsbar på Holtet i Oslo. Men selv for en ringrev kan behovet for hjelp melde seg.
– I Mucho Mas hadde vi en utfordring ved at forholdet mellom front of house og kjøkkenet ikke fungerte godt nok. Vi kontaktet Cecilie G. Maurstad, som tok tak umiddelbart, forteller han.
Har løftet servicen
Jarre forteller at Din Høyre Hånd (Red.amn.: Horecautvikling) har bistått med å strømlinjeforme strategiplaner, service og oppgradering.
– Maurstad kan bransjen så godt at hun raskt avdekker problemene. På Mucho Mas laget hun nye rutiner og arbeidsinstrukser, fikk opp servicenivået og lærte de ansatte å kommunisere bedre. I tillegg skaffet hun oss en ny daglig leder. Resultatet er kjempebra og vi er svært fornøyd med innsatsen hennes! I forbindelse med oppstarten av Funkis på Holtet har hun også vært en god coach og rådgiver – jeg kan anbefale henne på det varmeste!
Etter en runde med Din Høyre Hånd fungerte front of house og kjøkkenet mye bedre!
Kai Jarre, eier av Mucho Mas og Funkis Diner & Sportsbar
Kommentarer er stengt