Med bakgrunn som kjøkkensjef på Holmenkollen Park Hotell, Royal Garden, Blom, og også medeier i Feinschmecker, Babettes Gjestehus og Café Spesial, er Ortwin Kulmus en av restaurant-Norges mest erfarne aktører.
– Cecilie og jeg ble partnere i 1997 da jeg kjøpte meg inn i hennes Café Spesial. Vi fikk syv hektiske og morsomme år sammen med café på dagtid og restaurant på kveldstid. Cecilie er dyktig i drift og med ansatte. Hun er et solid fagmenneske, motiverende, inkluderende og flink til å lære opp folk, forteller Ortwin Kulmus.
Grobunn for kommunikasjon
Han forteller at Maurstad alltid har som mål å gjøre bedrifter hun jobber med mer effektive, og at tiltakene hun igangsetter skal være kostnadsbesparende.
– Hun ser helheten og er like kvalitetsbevisst på mat og vin som på service og effektivitet. Maurstad avdekker raskt når for eksempel FB-avdelingen ikke samarbeider godt med kjøkkenet, og hun er spesialist på å løse opp i konflikter og få folk til å jobbe med hverandre og ikke mot hverandre. På denne måten skaper hun grobunn for god kommunikasjon avdelingene og folkene i mellom. Vi har samarbeidet tett den siste tiden og jeg kan anbefale hennes tjenester på det varmeste, avslutter han.
Hun er spesialist på å løse opp i konflikter, og få folk til å jobbe med hverandre – og ikke mot hverandre!
Ortwin Kulmus, mangeårig partner av Cecilie G. Maurstad
Kommentarer er stengt